ABV Haukes inspectiediensten begunstiger BVOR

Veel leden van BVOR weten ABV Haukes al jaren te vinden voor duurzame oplossingen bij alle bodembeschermende inspecties en metingen. Een link met de branche was er dus al. Omdat ABV Haukes ook sympathiseert met de doelen van de BVOR, was begunstiger worden een logische stap.

Met de poten in de klei als het moet

ABV Haukes inspectiediensten B.V. uit Nijmegen werkt al sinds 1994 aan de best mogelijke manieren om bodemverontreiniging en bodemvervuiling in Nederland te voorkomen. Primaire focus hierbij is veiligheid en het continueren van de bedrijfsactiviteiten van haar klanten. Bij ABV Haukes werken gedreven en enthousiaste mensen. Stuk voor stuk specialisten die weten waar ze het over hebben. Druk in de weer om het u als BVOR-lid op alle vlakken zo makkelijk mogelijk te maken. Noem het ouderwetse service en kwaliteit in een modern jasje. Of in een overall met opgestroopte mouwen en met de poten in de klei als het moet.

One-stop-shop

ABV Haukes is gespecialiseerd in en geaccrediteerd voor onder andere het visueel inspecteren van bodembeschermende voorzieningen, geo-elektrische metingen, hydrologische metingen en inspectie van mestbassins. Ook voor het uitvoeren van een bodemrisicoanalyse bent u bij ABV Haukes aan het juiste adres.

NIEUW: GEM2

GEM2 is de nieuwste vorm van geo-elektrisch meten en is ontwikkeld door ABV Haukes in samenwerking met QS. GEM2 verzorgt inspecties van bijvoorbeeld foliebakconstructies en (opvang)bassins. Om hiervoor een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening te ontvangen biedt het nieuwe, innovatieve geo-elektrisch meetsysteem uitkomst. Met GEM2 bent u niet langer afhankelijk van meerdere organisaties en instanties. ABV Haukes is volledig autonoom en regelt de inspectie van a tot z. Geen gedoe dus. Bovendien bespaart u met GEM2 aanzienlijk op directe en indirecte kosten. Met inspecteurs in heel Nederland en een slim plansysteem bent u als lid van de BVOR ook nog eens snel aan de beurt. Uiteraard wordt de inspectie uitgevoerd volgens Protocol 6702 van Stichting Infrastructuur Kwaliteitsborging Bodembeheer (SIKB).

Onze bodem, de basis van ons leven, daar moeten we zuinig op zijn!

“Wij voelen de verantwoordelijkheid om de aarde schoon door te geven aan volgende generaties. Daarom stellen we onszelf ambitieuze doelen waarmee we deze overtuiging nastreven. We voelen niet alleen de verantwoordelijkheid maar nemen deze ook. Elke dag sluiten er zich nieuwe organisaties aan op onze aanpak en overtuiging. En daar zijn we trots op”. Rob Haukes, directeur ABV Haukes.
Alles over GEM2 leest u hier gem2.nl. Meer informatie over ABV Haukes inspectiediensten B.V. kunt u vinden op hun website abvhaukes.nl

Contactgegevens

ABV Haukes
Vestigingsadres en postadres: Dorpstraat 112, 6644 AG  NIJMEGEN
Contactpersoon: de heer J. (Jörgen) van den Boogaard
tel. 06-51 49 56 40
e-mail: j.vdboogaard@abvhaukes.nl
website: www.abvhaukes.nl

Lijst met complete overzicht begunstigers >

Erkende verwerkers invasieve exoten

Veilige verwerking van de plantenresten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks het
BVOR-nieuws in je inbox.

Teeltsubstraten

Naar meer compost in teeltsubstraten

Kies voor een cursus
bij de BVOR

Met onze cursussen
blijf je op de hoogte
van de actuele thema’s.