Branche Vereniging Organische Reststoffen

bvor

BVOR-Demodagen 14 en 15 juni 2017

Geplaatst op 13 februari 2017

De BVOR organiseert op 14 en 15 juni 2017 de BVOR-Demodagen ‘Groen als grondstof’ bij ARN B.V. in Weurt bij Nijmegen. Het is de elfde keer dat dit succesvolle, tweejaarlijkse evenement wordt gehouden. De Demodagen zijn gratis toegankelijk. Bezoekers hoeven zich niet van tevoren aan te melden.

Machines in bedrijf

Speciaal aan de BVOR-Demodagen is dat de getoonde machines ook in bedrijf zijn. Het succesvolle concept is inmiddels ook in andere landen gekopieerd. Exposanten demonstreren machines die worden gebruikt bij het opwerken van groene reststromen tot biomassa- of compostproducten, zoals verkleiningsmachines, versnipperaars, omzetmachines, zeefmachines en windshifters. Voor de bezoekers zijn op beide dagen zowel in de ochtend als in de middag rondleidingen, waarbij zij de machines in actie kunnen zien en door een koptelefoon ondertussen uitleg krijgen.

Beurs

In een tent op het terrein zijn behalve de demonstrerende bedrijven ook vele andere exposanten die producten of diensten leveren met een link naar de wereld van de groenafvalverwerking, zoals bedrijven die gespecialiseerd zijn in inspecties, certificeringen, weegbruggen en milieu-adviezen, maar ook brancheorganisaties en overheidsinstanties.

Exposanten

Mocht u interesse hebben in deelname als exposant, dan kunt u de informatiebrief opvragen bij Wieke Coenen, via coenen@bvor.nl  Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

De volgende exposanten hebben zich al aangemeld: Hans de Baat Olieprodukten BV, Comgoed, GM Recycling, Herwijnen Machinery BV, LMA, Lubo Systems, M-Tech Nederland BV, Nihot Recycling technology BV, Ophof Recycling BV, C. van der Pols & Zn. BV, Pon Equipment BV, No-Odour, PRECIA-MOLEN Breda, Quality Services, Van Bemmel Machine-import, Van der Spek Vianen B.V., VKS Nederland BV, Wellinkcaesar Timber Technology BV.
Daarnaast hebben uiteraard gastbedrijf ARN BV en organisator BVOR hun eigen stand.
Klik hier voor complete overzicht exposanten en machines in 2015…

Locatie ARN B.V.

Afvalenergiecentrale ARN B.V. is een toonaangevend innovatief duurzaam afvalverwerkingsbedrijf dat zich bezig houdt met een scala aan activiteiten op het gebied van afvalverwerking en het produceren van duurzame energie. Zo levert ARN met haar installaties warmte aan het warmtenet in Nijmegen en produceert zij uit ingezameld gft-afval biogas dat vervolgens wordt opgewerkt tot aardgaskwaliteit. ARN tracht haar doelstellingen vanuit haar publiek-private vennootschap te bereiken door allerlei bestaande en nieuwe duurzame samenwerkingsvormen aan te gaan  (www.arnbv.nl).

Organisatie

De Democommissie organiseert in samenwerking met ARN B.V. de BVOR-Demodagen. In de Democommissie zitten Marcel den Ouden, Rob Reijnders, Jan van Bemmel en Wieke Coenen. Marcel den Ouden en Rob Reijnders zijn beiden afkomstig van BVOR-locaties en hebben al meerdere Demodagen georganiseerd, waaronder op de eigen locatie van Reijnders. Sinds 2015 is Jan van Bemmel lid van de commissie. Hij was voorheen eigenaar en directeur van Van Bemmel Machine~import en vanaf het begin betrokken als exposant bij de Demodagen. Als onafhankelijk adviseur brengt hij nu zijn kennis en kunde in bij de commissie. Hij verzorgt ook de rondleidingen op de Demodagen zelf. Vanuit het Verenigingsbureau is sinds 2008 Wieke Coenen (communicatieadviseur) lid van de commissie.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Wieke Coenen, coenen@bvor.nl of 06-10 94 14 25

Een korte impressie van de BVOR-Demodagen in 2015

BVOR-DemodagenDemodagen 9Demodagen 2015

 

 

 

 

 

 

1,5 minuut opnames van de opening in 2015

Verslag BVOR-Demodagen 2015 in Bouwmaterieel

banners