Branche Vereniging Organische Reststoffen

bvor

BVOR-Demodagen 14 en 15 juni 2017

Geplaatst op 24 november 2016

De BVOR organiseert op 14 en 15 juni 2017 de BVOR-Demodagen bij ARN BV in Weurt bij Nijmegen. Het is de elfde keer dat dit succesvolle, tweejaarlijkse evenement wordt gehouden.
Inmiddels is de inschrijving gestart voor exposanten.

Machines in bedrijf

Speciaal aan de BVOR-Demodagen is dat de getoonde machines ook in bedrijf zijn. Het succesvolle concept is inmiddels ook in andere landen gekopieerd. Exposanten demonstreren machines die worden gebruikt bij het opwerken van groene reststromen tot biomassa- of compostproducten, zoals verkleiningsmachines, versnipperaars, omzetmachines, zeefmachines en windshifters. Voor de bezoekers zijn op beide dagen zowel in de ochtend als in de middag rondleidingen, waarbij zij de machines in actie kunnen zien en door een koptelefoon ondertussen uitleg krijgen.

Beurs

In een tent op het terrein zijn behalve de demonstrerende bedrijven ook vele andere exposanten die producten of diensten leveren met een link naar de wereld van de groenafvalverwerking, zoals bedrijven die gespecialiseerd zijn in inspecties, certificeringen, weegbruggen en milieu-adviezen, maar ook brancheorganisaties en overheidsinstanties.

Meer informatie…

banners