BVOR-Demodagen 24 en 25 mei 2023

De BVOR-Demodagen vinden plaats op 24 en 25 mei 2023 bij Combinatie Afvalzorg-Den Ouden vof in Brunssum. Speciaal aan de BVOR-Demodagen is dat de getoonde machines ook in bedrijf zijn. De exposanten demonstreren machines voor het opwerken van groene reststromen tot biomassa- of compostproducten. Te zien zijn chippers, shredders, omzetmachines, zeefmachines en windshifters. Op beide dagen is er zowel in de ochtend als in de middag een rondleiding, waarbij machines om beurten in actie zijn. Via een  koptelefoon krijgen de toeschouwers ondertussen meer informatie.

In een ruimte op het terrein zijn behalve de demonstrerende bedrijven ook andere exposanten die producten of diensten leveren met een link naar de wereld van de groenrecycling. Dat zijn bijvoorbeeld bedrijven die gespecialiseerd zijn in inspecties, certificeringen, weegbruggen en milieu-adviezen, maar ook overheidsinstanties.

Overzicht exposanten en machines BVOR

Gratis toegankelijk

De BVOR-Demodagen zijn gratis toegankelijk voor bezoekers. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Programma

24 en 25 mei 2023
09.00 uur terrein open en ontvangst
10.00 uur eerste demonstratieronde
12.30 uur pauze
14.00 uur tweede demonstratieronde
17.00 uur afsluiting

Adresgegevens en parkeren BVOR-Demodagen

Combinatie Afvalzorg & Den Ouden vof
Waubacherweg 11
6442 PW BRUNSSUM

De ingang van het gedeelte t.b.v. de BVOR-Demodagen ligt naast Waubacherweg 9. Het parkeren is mogelijk op een terrein daar schuin tegenover. Dit wordt ter plekke aangegeven met borden.

Organisatie

Dit is de dertiende keer dat de BVOR dit tweejaarlijkse evenement  organiseert met een van haar leden. De organisatie is in handen van de zogenaamde ‘Democommissie’.  In deze commissie zitten Marcel den Ouden (vanaf 2013), Jan van Bemmel (vanaf 2015) en Wieke Coenen-Sinia (vanaf 2009). Marcel den Ouden is afkomstig van BVOR-lid Den Ouden Groenrecycling BV, Jan van Bemmel was voorheen eigenaar en directeur van Van Bemmel Machine~import, Wieke Coenen is commissielid vanuit het  BVOR-Verenigingsbureau waar zij eveneens werkzaam is als communicatieadviseur.
Meer informatie is verkrijgbaar via Wieke Coenen, via coenen@bvor.nl, of telefonisch via 06-10 94 14 25
n.b. in verband met corona hebben de BVOR-Demodagen niet plaatsgevonden in 2021

Download 

Volg ons via Instagram of LinkedIn

 

Demodagen 9Demodagen 2015

 

 

 

 

 

 

 

Erkende verwerkers invasieve exoten

Veilige verwerking van de plantenresten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks het
BVOR-nieuws in je inbox.

Teeltsubstraten

Naar meer compost in teeltsubstraten

Kies voor een cursus
bij de BVOR

Met onze cursussen
blijf je op de hoogte
van de actuele thema’s.