Branche Vereniging Organische Reststoffen

bvor

BVOR-Demodagen verschoven naar 2023

Geplaatst op 23 september 2021

De BVOR heeft besloten om de BVOR-Demodagen weer te houden in juni 2023. Belangrijkste reden om dit evenement vooruit te schuiven is het grote aanbod van andere (verschoven) beurzen voor de sector in 2022. In het najaar van 2022 volgt meer informatie over locatie en data.

Machines in bedrijf

Speciaal aan de BVOR-Demodagen is dat de getoonde machines ook in bedrijf zijn. De exposanten demonstreren machines voor het opwerken van groene reststromen tot biomassa- of compostproducten, zoals chippers, shredders, omzetmachines, zeefmachines en windshifters. Op beide dagen zijn zowel in de ochtend als in de middag een rondleiding, waarbij machines om beurten in actie zijn. Via eenĀ  koptelefoon krijgen de toeschouwers ondertussen uitleg.

Beurs

In een ruimte op het terrein zijn behalve de demonstrerende bedrijven ook andere exposanten die producten of diensten leveren met een link naar de wereld van de groenafvalverwerking, zoals bedrijven die gespecialiseerd zijn in inspecties, certificeringen, weegbruggen en milieu-adviezen, maar ook overheidsinstanties.

Meer informatie >

banners