Branche Vereniging Organische Reststoffen

bvor

BVOR-Demodagen volop aandacht van exposanten

Geplaatst op 4 februari 2019

De BVOR-Demodagen op 5 en 6 juni 2019 bij gastbedrijf Bruins & Kwast in Goor trekken tot over de landsgrenzen enthousiaste importeurs en fabrikanten van machines die tijdens deze dagen live demonstreren hoe groenafval verwerkt en bewerkt kan worden tot prachtige producten. Er is nog een enkele plek beschikbaar voor exposanten.

Machines in bedrijf

Speciaal aan de BVOR-Demodagen is dat de getoonde machines, tussen de 30 en 40 in totaal, ook in bedrijf zijn. Exposanten demonstreren machines die worden gebruikt bij het opwerken van groene reststromen tot biomassa- of compostproducten, zoals verkleiningsmachines, versnipperaars, omzetmachines, zeefmachines en windshifters. Voor de bezoekers zijn op beide dagen zowel in de ochtend als in de middag rondleidingen, waarbij zij de machines in actie kunnen zien en door een koptelefoon ondertussen uitleg krijgen.
Benieuwd hoe het er uitziet? Een korte impressie uit 2017 >

Beurs

In een ruimte op het terrein zijn behalve de demonstrerende bedrijven ook andere exposanten die producten of diensten leveren met een link naar de wereld van de groenafvalverwerking, zoals bedrijven die gespecialiseerd zijn in inspecties, certificeringen, weegbruggen en milieu-adviezen, maar ook brancheorganisaties en overheidsinstanties.

Exposanten

Een groot aantal exposanten heeft zich inmiddels aangemeld. Het zijn: Van Bemmel Recycling, CRACO Nederland, Hencon Forestry BV, Van Herwijnen Machinery BV, Lybover, Menart, M-Tech, Neuenhauser Maschinenbau GmbH, Van der Pols BV, Pon Equipment BV, Precia-molen Nederland BV, QS, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Van der Spek, Stoevelaar Recycling BV.

Gratis toegankelijk

De BVOR-Demodagen zijn gratis toegankelijk. Vooraf aanmelden is niet nodig.

banners