BVOR verhuist naar Wageningen campus

Vanaf heden is het Verenigingsbureau van de BVOR gehuisvest in het nieuwe gebouw PlusUltra in Wageningen. PlusUltra bevindt zich midden op de campus van Wageningen Universiteit. Het gebouw geeft ruimte aan kennisintensieve bedrijven en instellingen, in het bijzonder rond de thema’s food en biobased.

Arjen Brinkmann, directeur BVOR, over de verhuizing: “Door deze verhuizing kruipt de BVOR letterlijk en figuurlijk nog dichter aan tegen de Wageningse onderzoeksinstituten. De samenwerking met deze instituten rond thema’s als  organische stof in bodems en biobased innovaties wordt voor onze branche steeds belangrijker. Bovendien past de duurzaamheid van het nieuwe gebouw heel goed bij datgene waar de BVOR voor staat.”

PlusUltra duurzaam gebouw

Het PlusUltra gebouw kenmerkt zich door de gemeenschappelijke ontmoetingsruimten, open werkplekken en vergaderfaciliteiten die alle grenzen aan een centraal atrium. Naast kantoren zijn er laboratoria, pilot plants en technohallen. Plus Ultra is als duurzaam gebouw ontworpen en voldoet daarmee aan zeer hoge duurzaamheidseisen (certificaat BREEAM Excellent).

Nieuwe adres BVOR

Het nieuwe adres van de BVOR is: Bronland 12-B, 6708 WH Wageningen.
Het telefoonnummer blijft ongewijzigd, namelijk: (0317) 42 67 55.

Erkende verwerkers invasieve exoten

Veilige verwerking van de plantenresten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks het
BVOR-nieuws in je inbox.

Teeltsubstraten

Naar meer compost in teeltsubstraten

Kies voor een cursus
bij de BVOR

Met onze cursussen
blijf je op de hoogte
van de actuele thema’s.