Branche Vereniging Organische Reststoffen

bvor

Cursus ‘De praktijk van het composteren’

Geplaatst op 10 februari 2022

De BVOR organiseert op maandag 11 april 2022 de eendaagse cursus ‘De praktijk van het composteren’ in Wageningen. De cursus ‘De praktijk van het composteren’ richt zich op personen die zich in de praktijk bezighouden met het composteren van groenafval en daarmee vergelijkbare reststromen. Zo wordt onder meer stilgestaan bij het composteerproces zelf: wat gebeurt er in de composthoop, welke parameters zijn belangrijk en hebben invloed op het proces. Ook gaat de cursus in op het sturen van het proces, dus aan welke ‘knoppen’ kan gedraaid worden. Daarnaast komt het ontwerp van een compostering en bijbehorende wet- en regelgeving aan bod.
De cursus bevat praktijkgerichte casussen om cursisten uit te dagen oplossingen te vinden voor situaties zoals die zich in de dagelijkse bedrijfsvoering kunnen voordoen.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met cursusleider Anneleen Rotering, via 06-83 69 85 98 of rotering@bvor.nl Zij verzorgt sinds 2012 deze cursus.

Meer informatie en inschrijven

Datum: maandag 11 april 2022
Locatie: BVOR, Bronland 12-B, 6708 WH Wageningen, Routebeschrijving BVOR-Verenigingsbureau 
Investering: € 420,- voor BVOR-leden en BVOR-begunstigers, € 820,- voor niet-leden. Prijzen zijn exclusief btw en inclusief lunch.
Inschrijfformulier > Annuleren kan tot vier weken voor aanvang van cursus.
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Anneleen Rotering, rotering@bvor.nl of 06-83 69 85 98

banners