Branche Vereniging Organische Reststoffen

bvor

Gastbedrijf en datum Demodagen bekend

Geplaatst op 17 september 2018

BVOR-lid Bruins & Kwast Biomass Management in Goor heeft aangeboden om de BVOR-Demodagen te huisvesten. Het evenement vindt plaats op 5 en 6 juni 2019. Het is de twaalfde keer dat de BVOR dit tweejaarlijkse evenement organiseert.

Machines in bedrijf

Speciaal aan de BVOR-Demodagen is dat de getoonde machines, tussen de 30 en 40 in totaal, ook in bedrijf zijn. Exposanten demonstreren machines die worden gebruikt bij het opwerken van groene reststromen tot biomassa- of compostproducten, zoals verkleiningsmachines, versnipperaars, omzetmachines, zeefmachines en windshifters. Voor de bezoekers zijn op beide dagen zowel in de ochtend als in de middag rondleidingen, waarbij zij de machines in actie kunnen zien en door een koptelefoon ondertussen uitleg krijgen.

Beurs

In een ruimte op het terrein zijn behalve de demonstrerende bedrijven ook andere exposanten die producten of diensten leveren met een link naar de wereld van de groenafvalverwerking, zoals bedrijven die gespecialiseerd zijn in inspecties, certificeringen, weegbruggen en milieu-adviezen, maar ook brancheorganisaties en overheidsinstanties.

Locatie

Bruins & Kwast Biomass Management is producent en leverancier van secundaire (bio)brandstoffen en grondstoffen, afkomstig uit met name groene reststromen.  Zowel de brandstoffen als de grondstoffen – zoals groencompost en houtchips – worden afgezet in de Benelux en Duitsland.
Bruins & Kwast heeft locaties in Goor en Geldermalsen en valt sinds 2017 onder het Duitse REMONDIS. Dit bedrijf is een moderne dienstverlener op het gebied van afvalinzameling, recycling en rioolservice. REMONDIS is een familiebedrijf, opgericht in 1934 en actief in meer dan 35 landen.
Bruins & Kwast was ook in 2001 al een keer gastbedrijf voor de BVOR-Demodagen.

Meer informatie over BVOR-Demodagen >

banners