Branche Vereniging Organische Reststoffen

bvor

Joel Salatin geeft masterclass

Geplaatst op 18 maart 2018

Op 20 en 21 april 2018 geeft Joel Salatin een tweedaagse masterclass in Kamerik. Salatin is de spraakmakende boer van Polyface Farms in de VS, volgens TIME Magazine de meest innovatieve boer ter wereld. Het gaat twee volle dagen over bodem, water, koolstof, gras, koeien, kippen, varkens, marketing en ondernemerschap, rechtstreeks vanuit Salatins visie en expertise.
Joel Salatin ontwikkelde zijn bedrijf Polyface Farms tegen de stroom in. Op een stuk land met kale, uitgeboerde plekken bouwde hij in de voetsporen van zijn vader gaandeweg een uitzonderlijk divers agro-ecosysteem op: een polycultuur waarvan de uiteenlopende, levende onderdelen dankzij slim ontwerp efficiënt op elkaar aansluiten, en samen een vitaal, veerkrachtig en hoogproductief organisch geheel vormen.
Het bedrijf omvat ruim twintig kleine ondernemingen die elkaar aanvullen en versterken, en levert dagelijks direct aan duizenden gezinnen en tientallen restaurants in de regio. Salatin schreef hierover alweer zijn 10e boek. In de hele wereld inspireert hij boeren, tuinders èn consumenten om de bakens te blijven verzetten.
Meer informatie over de masterclass, kosten en mogelijkheden tot aanmelden >

banners