Branche Vereniging Organische Reststoffen

bvor

Den Ouden Groep neemt Reijnders Groenrecycling BV over

Geplaatst op 28 november 2017

Met ingang van 1 januari 2018 neemt Den Ouden Groep uit Schijndel de activiteiten en locatie over van het recyclingbedrijf ‘Reijnders Groenrecycling BV’ uit Kelpen-Oler (Limburg). De werknemers (een tiental) zullen tevens worden overgenomen. Met deze overname verstevigt het familiebedrijf Den Ouden Groep haar strategische positie in Midden-Limburg.

Reijnders Groenrecycling BV

Reijnders Groenrecycling BV is net als Den Ouden Groep een echt familiebedrijf en opgericht in 1945 als agrarisch loonbedrijf. Momenteel bestaan de werkzaamheden vooral uit het verwijderen, transporteren en be- en verwerken van diverse groenstromen tot hoogwaardige producten, zoals bodemverbeteraars en biomassa. Ook bosbouw is een specialisme van het bedrijf. De directie van Reijnders bestaat uit twee personen, namelijk Rob en Paul Reijnders. Beide heren hebben inmiddels ruim 20 jaar ervaring met Groenrecycling, waarbij Rob verantwoordelijk is voor de uitvoering en Paul het administratieve en financiële gedeelte regelt.
“Om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen hebben wij voor Den Ouden Groep gekozen voor de overname. Wij zijn al ruim 15 jaar een goede partner en Den Ouden Groep is een vergelijkbaar familiebedrijf”, zegt Rob Reijnders. “Ook Jacques Reijnders van de tweede generatie staat volledig achter deze overname”, voegt Paul Reijnders hieraan toe. “Dit komt omdat hij van oudsher een goede relatie had met de tweede generatie van familie Den Ouden, te weten: Berrie en Wil den Ouden en daardoor het volste vertrouwen heeft in deze toekomst van zijn zonen.”
“Met de komst van Rob en Paul Reijnders maken wij als bedrijf een zeer belangrijke stap binnen de recyclingbranche voor groene reststromen en afvalhout”, volgens Jochem Langenhuijzen, Directievoorzitter van de Den Ouden Groep. Rob en Paul bieden door hun jarenlange ervaring niet alleen de benodigde kennis aan ons bedrijf, maar zij beschikken ook over een groot netwerk binnen Nederland en Duitsland waardoor wij nog beter ons productaanbod van biobrandstoffen en bodemverbeteraars kunnen uitbreiden.

Familiebedrijf Den Ouden Groep

Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf met ca. 200 medewerkers, waarbij duurzaamheid, biobased economy en cradle to cradle hoog in het vaandel staan. Wereldwijd ontzorgen zij in Bodemverbeteraars, Bodembemesting, Bodemveiligheid, Binnenstedelijke herinrichting, Betonaanleg & Biobrandstoffen. Dagelijks werkt Den Ouden Groep aan innovatieve oplossingen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en CO2-reductie. Zo is Den Ouden Groep o.a. gecertificeerd op niveau vijf van de CO2-prestatieladder en PSO-trede 3.

v.l.n.r. Rob den Ouden (Commercieel directeur Den Ouden Groep), Rob Reijnders (Directie Reijnders Groenrecycling bv), Paul Reijnders (Directie Reijnders Groenrecycling bv), Harm den Ouden (Operationeel directeur Den Ouden Groep)

banners