Branche Vereniging Organische Reststoffen

bvor

Precia-Molen viert 150-jarig bestaan

Geplaatst op 22 januari 2017

PRECIA-MOLEN NEDERLAND, gerenommeerd leverancier van industriële weegapparatuur en begunstiger van de BVOR, is 2017 van start gegaan met een bijzondere nieuwjaarsreceptie waar het glas geheven werd op het 150-jarige jubileum dat dit jaar gevierd wordt. Op de receptie waren ook veel gepensioneerde collega’s aanwezig waarvan sommige zelfs het 100-jarig bestaan hebben meegemaakt.

Sinds de oprichting in 1867 (Eerst Nederlandse Fabriek van Weegwerktuigen Jan Molenschot en Zn.) heeft Precia Molen een leidende positie op het gebied van industrieel wegen en wereldwijd een reputatie als het gaat om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de weegapparatuur en -systemen. Met het uitgebreide assortiment is voor iedere bedrijfssector een weegoplossing te creëren.

Met het Totaal Weeg Concept voor de Recyclingbranche profileert Precia Molen zich als ‘all-in’ dienstverlener voor de klant. Binnen dit totaalconcept construeert en installeert Precia Molen bijvoorbeeld complete weegbruginstallaties. Naast de in eigen beheer geproduceerde prefab betonelementen voor de weegbrug, kunnen ook de voorbereidende en bouwkundige werkzaamheden (bouwaanvragen, sonderen, bodemonderzoek e.d.) deel uit maken van het concept. Ook de levering en installatie van eventuele verkeer geleidende middelen en radioactiviteit detectie behoren tot de mogelijkheden. Precia Molen is gecertificeerd voor het keuren van weeginstrumenten zodat als sluitstuk van het concept een weegbrug wordt opgeleverd die voldoet aan alle door het NMi gestelde eisen.

Precia Molen levert natuurlijk ook andere weegapparatuur zoals plateauweegschalen (zowel vloer- als tafel modellen), wegende palletwagens en bandwegers.

Naast een team van deskundige adviseurs beschikt Precia Molen over een uitgebreide servicedienst voor installatie, (preventief) onderhoud, revisie en keuring van de weegapparatuur.

Meer informatie op www.preciamolen.nl of stuur een bericht naar sales@preciamolen.nl. Telefonisch contact (076) 524 25 20.

banners