Branche Vereniging Organische Reststoffen

bvor

Volop aandacht voor Demodagen 2017

Geplaatst op 16 juni 2017

De elfde editie van de BVOR-Demodagen ‘Groen is grondstof’ op 14 en 15 juni 2017 bij ARN B.V. in Weurt trok weer vele bezoekers uit binnen- en buitenland. Ruim 800 geïnteresseerden brachten een bezoek aan het evenement waar machines live worden gedemonstreerd.

Exposanten demonstreerden ruim veertig machines die worden gebruikt bij het opwerken van groene reststromen tot biomassa- of compostproducten, zoals verkleiningsmachines, versnipperaars, omzetmachines, zeefmachines en windshifters.

Zie ook een korte impressie van de BVOR-Demodagen van Nijmegen Nu >

Beurs

In een tent op het terrein zijn behalve de demonstrerende bedrijven ook vele andere exposanten die producten of diensten leveren met een link naar de wereld van de groenafvalverwerking, zoals bedrijven die gespecialiseerd zijn in inspecties, certificeringen, weegbruggen en milieu-adviezen, maar ook overheidsinstanties.

Exposanten

De volgende exposanten waren aanwezig met de BVOR-Demodagen: Hans de Baat Olieprodukten BV, Comgoed, GM Recycling, Herwijnen Machinery BV, Landelijk Meldpunt Afvalstoffen (LMA), Menart, M-Tech Nederland BV, Nihot Recycling technology BV, No-Odour, Ophof Recycling BV, Pieter Bas Automatisering, C. van der Pols & Zn. BV, Pon Equipment BV, , PRECIA-MOLEN Breda, Quality Services, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Van Bemmel Machine-import, Van der Spek Vianen B.V., VKS Nederland BV, Wellinkcaesar Timber Technology BV.
Deelnemerlijst en machine-overzicht BVOR-Demodagen 2017

Locatie ARN B.V.

Gastbedrijf was Afvalenergiecentrale ARN B.V. in Weurt bij Nijmegen. Dit BVOR-lid is een toonaangevend innovatief duurzaam afvalverwerkingsbedrijf dat zich bezig houdt met een scala aan activiteiten op het gebied van afvalverwerking en het produceren van duurzame energie. Zo levert ARN met haar installaties warmte aan het warmtenet in Nijmegen en produceert zij uit ingezameld gft-afval biogas dat vervolgens wordt opgewerkt tot aardgaskwaliteit. ARN tracht haar doelstellingen vanuit haar publiek-private vennootschap te bereiken door allerlei bestaande en nieuwe duurzame samenwerkingsvormen aan te gaan  (www.arnbv.nl).
Meer over de ARN in het volgende artikel: ARN Van verwerken naar verwaarden

 

De volgende BVOR-Demodagen vinden plaats op 5 en 6 juni 2019 >

 

 

 

 

 

banners