Branche Vereniging Organische Reststoffen

bvor

Wireless Value nieuwe begunstiger BVOR

Geplaatst op 21 oktober 2019

Wireless Value is begunstiger geworden van de BVOR. Wireless Value is een engineeringsbedrijf dat vanuit Emmen bedrijven helpt met het uitvoeren van draadloze temperatuurmetingen. U kunt hierbij denken aan metingen in compost, zeefgrond, houtbanken en ander materiaal waar temperatuur continu en nauwkeurig vastgelegd moet worden.

“Met onze meetlansen doen onze klanten twee dingen; fors besparen op kosten door geen handmatige metingen uit te voeren en daarnaast verhogen ze hun kwaliteit enorm” aldus Jan Kupers van Wireless Value. “Je hebt niet één keer per dag een momentopname, maar je hebt altijd beschikking over de meest actuele temperaturen in je ril of tafel. Tot achter de komma en 24 uur per dag.”

Het systeem bestaat uit degelijke, draadloze meetlansen die in het materiaal worden geplaatst en volcontinu meten. De gegevens zijn vervolgens van waar ook ter wereld via het internet te raadplegen. De data blijven altijd beschikbaar en kunnen worden gebruikt voor analyse, monitoring en alarmering. Het maakt audits voor bijvoorbeeld gecertificeerde producten ook bijzonder eenvoudig.

De gemiddelde terugverdientijd van de investering bedraagt twee tot drie jaar. “Onze klanten willen graag meer data en ze willen het meteen weten zodra de temperaturen te hoog of te laag zijn. Zo kunnen ze dus sneller handelen waardoor de kwaliteit omhoog gaat en verliezen worden beperkt” besluit Jan Kupers.

Wireless Value is een kleine, toegankelijke organisatie met korte lijnen. Met meer dan vijftien jaar ervaring in het ontwikkelen en het leveren van draadloze meetoplossingen zijn ze bijvoorbeeld marktleider in de glastuinbouw.

Voor meer informatie:
Wireless Value B.V.
Waanderweg 30a
7812 HZ Emmen
https://wirelessvalue.nl
jan.kupers@wirelessvalue.nl
tel. (0591) 63 32 00
Contactpersoon: Jan Kupers,
tel. 06 51 31 60 81

Voor een compleet overzicht van de begunstigers van de BVOR >

 

 

banners