Branche Vereniging Organische Reststoffen

bvor

BVOR-Demodagen

De BVOR-Demodagen vinden om het jaar plaats. De volgende Demodagen zijn gepland in juni 2021. De BVOR hoopt in september 2020 de gastlocatie en datum bekend te kunnen maken.

Een indruk krijgen van de BVOR-Demodagen? Zie onze aftermovie van de laatste keer in 2019 >

Machines in bedrijf

Speciaal aan de BVOR-Demodagen is dat de getoonde machines ook in bedrijf zijn. Exposanten demonstreren machines die worden gebruikt bij het opwerken van groene reststromen tot biomassa- of compostproducten, zoals chippers, shredders, omzetmachines, zeefmachines en windshifters. Voor de bezoekers zijn op beide dagen zowel in de ochtend als in de middag een rondleiding, waarbij zij de machines om beurten in actie kunnen zien en door een koptelefoon ondertussen uitleg krijgen.

Beurs

In een ruimte op het terrein zijn behalve de demonstrerende bedrijven ook andere exposanten die producten of diensten leveren met een link naar de wereld van de groenafvalverwerking, zoals bedrijven die gespecialiseerd zijn in inspecties, certificeringen, weegbruggen en milieu-adviezen, maar ook overheidsinstanties.

Zie van een aantal exposanten uit 2019 meer foto’s, filmpjes en achtergronden via linkedIn

Organisatie

In 2021 is het de dertiende keer dat de BVOR dit tweejaarlijkse evenement organiseert. De Democommissie organiseert de BVOR-Demodagen altijd in samenwerking met de gastlocatie. In de Democommissie zitten Marcel den Ouden, Jan van Bemmel en Wieke Coenen-Sinia. Marcel den Ouden is afkomstig van de BVOR-lid Den Ouden Groenrecycling BV, Jan van Bemmel was voorheen eigenaar en directeur van Van Bemmel Machine~import, Wieke Coenen is commissielid vanuit het  Verenigingsbureau waar zij eveneens werkzaam is als communicatieadviseur. Tijdens de Demodagen zelf wordt de Democommissie versterkt met Rob Reijnders die zelf ook jarenlang lid was van de Democommissie.
Meer informatie is verkrijgbaar via Wieke Coenen-Sinia, via coenen@bvor.nl, of telefonisch via 06-10 94 14 25

Terugblik en verslag BVOR-Demodagen 2019 bij Bruins & Kwast Biomass Management in Goor >

 

Demodagen 9Demodagen 2015