JK van den Dool BV nieuw lid BVOR

JK van den Dool BV uit Wassenaar is lid geworden van de BVOR. Het familiebedrijf is in 1928 opgericht om zand, grind, schelpen, stenen en zwarte grond te verkopen.
Door de jaren heen groeide het assortiment. Eind jaren tachtig maakte de familie een start met de divisie groenrecycling en door steeds grotere vraag is de divisie bodemverbeteraars toegevoegd.

JK van den Dool ziet de basis voor een geslaagde aanplanting in een goede bodemstructuur. Daarvoor produceren en leveren zij maatwerk bodemverbeteraars voor zowel particulieren als voor openbaar groenvoorzieningen. Een groot deel van de producten worden geleverd onder certificaat. In het assortiment hebben ze talrijke bodemverbeteraars, passend bij de soort beplanting en de betreffende ondergrond.

Omdat elke bodem anders is, leveren ze verschillende mengsels, zoals supercompost, champost, potgrond, aanvulgrond, bomengrond, bomenzand, teelaarde en tuinaarde. Met behulp van een eigen zeefmachine en grondmolen kunnen zij vrijwel iedere soort combinatie produceren. JK van den Dool heeft zich ook gespecialiseerd in het leveren van grondsoorten als bomenzand en bomengrond voor diverse gemeenten in de omgeving, via protocol BRL 9335.

Contactpersonen voor de BVOR zijn Jaap van den Dool, directeur, en Vincent Bakker, bedrijfsleider.

Meer over het bedrijf zelf is te vinden op: www.jkvddoolbv.nl

Bij de BVOR zijn 53 leden aangesloten met gezamenlijk 92 locaties. Daarmee is ongeveer 85 procent van de sector aangesloten bij de vereniging. Meer informatie over de BVOR >

Erkende verwerkers invasieve exoten

Veilige verwerking van de plantenresten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks het
BVOR-nieuws in je inbox.

Teeltsubstraten

Naar meer compost in teeltsubstraten

Kies voor een cursus
bij de BVOR

Met onze cursussen
blijf je op de hoogte
van de actuele thema’s.