Ton van der Giessen nieuwe voorzitter van de BVOR

De Algemene Ledenvergadering van de BVOR heeft Ton van der Giessen per 1 januari 2024 benoemd als nieuwe voorzitter van de BVOR.

Ton van der Giessen is al 43 jaar werkzaam in de afval- en recyclingbranche. Tot aan zijn pensioen deze maand vervulde hij vanaf 2011 de functie van Algemeen Directeur bij Van Werven, dienstverlener in infra en recycling. Bij deze onderneming, maar ook bij andere bedrijven waar Van der Giessen in het verleden werkte waren raakvlakken met het opwerken van groene reststromen.

Van der Giessen was in die laatste elf jaar eveneens voorzitter van de brancheorganisatie BRBS Recycling. Hij heeft hier nu afscheid genomen.
Hij kijkt uit naar zijn nieuwe functie als voorzitter van de BVOR: “Graag deel ik mijn kennis van de sector met BVOR-leden en organisaties die zich bezighouden met het terugwinnen van grondstoffen uit organische reststromen.”

Philip Smits is tot 1 januari 2024 voorzitter. Hij heeft deze functie de maximale termijn van acht jaar bekleed. Namens bestuur, leden en Verenigingsbureau bedankten bestuurslid Joris van Vleuten en directeur Arjen Brinkmann hem tijdens de Algemene Ledenvergadering. Als voorzitter en als persoon is hij van onschatbare waarde geweest voor de BVOR. Hij werd geloofd voor zijn toewijding en vele werk dat hij voor de vereniging op bijzondere wijze heeft verzet.

Foto boven: de huidige voorzitter Philip Smits (links) feliciteert Ton van der Giessen (rechts) met zijn benoeming
Foto hieronder: het bestuur vanaf 1 januari 2024: V.l.n.r.: Feite Westra, Joris van de Vleuten, Wim Lexmond, Richard Broekhof, Vincent Kok (boven), Ton van der Giessen (beneden), Gerard Kuipers en Kees Vosse (Mark van Iersel ontbreekt op foto)

Foto’s: John Voermans

Erkende verwerkers invasieve exoten

Veilige verwerking van de plantenresten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks het
BVOR-nieuws in je inbox.

Teeltsubstraten

Naar meer compost in teeltsubstraten

Kies voor een cursus
bij de BVOR

Met onze cursussen
blijf je op de hoogte
van de actuele thema’s.