Branche Vereniging Organische Reststoffen

bvor

BVOR-lid Koers Handel hofleverancier

Geplaatst op 11 september 2018

BVOR-lid Koers uit Hoogersmilde – officieel K.K.S. Beheer BV –  mag zich voortaan hofleverancier noemen. Vrijdag 7 september reikte commissaris van de Koning, Jetta Klijnsma, het predicaat uit met het Recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen met toevoeging ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’.

Het bedrijf heeft het predicaat gekregen naar aanleiding van de viering van zijn 100-jarige bestaan. De Koning kan het recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen, met de toevoeging ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’, toekennen aan kleine en middelgrote ondernemingen die een belangrijke plaats innemen in hun regio. De onderneming moet daarnaast minstens honderd jaar bestaan en van onbesproken gedrag zijn. Het predicaat hofleverancier werd in 1815 ingevoerd door Koning Willem I.

Het familiebedrijf bestaat dit jaar 100 jaar en wordt momenteel gerund door de vierde generatie. Koers te Smilde ontwikkelde zich van een transportonderneming tot de huidige onderneming KKS beheer BV te Hoogersmilde.

Meer informatie over het bedrijf >

Op de foto de heren Klaas KJ Koers, Klaas KF Koers en Jan Koers met Jetta Klijnsma.

banners