BVOR-lid Koers Handel hofleverancier

BVOR-lid Koers uit Hoogersmilde – officieel K.K.S. Beheer BV –  mag zich voortaan hofleverancier noemen. Vrijdag 7 september reikte commissaris van de Koning, Jetta Klijnsma, het predicaat uit met het Recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen met toevoeging ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’.

Het bedrijf heeft het predicaat gekregen naar aanleiding van de viering van zijn 100-jarige bestaan. De Koning kan het recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen, met de toevoeging ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’, toekennen aan kleine en middelgrote ondernemingen die een belangrijke plaats innemen in hun regio. De onderneming moet daarnaast minstens honderd jaar bestaan en van onbesproken gedrag zijn. Het predicaat hofleverancier werd in 1815 ingevoerd door Koning Willem I.

Het familiebedrijf bestaat dit jaar 100 jaar en wordt momenteel gerund door de vierde generatie. Koers te Smilde ontwikkelde zich van een transportonderneming tot de huidige onderneming KKS beheer BV te Hoogersmilde.

Meer informatie over het bedrijf >

Op de foto de heren Klaas KJ Koers, Klaas KF Koers en Jan Koers met Jetta Klijnsma.

Erkende verwerkers invasieve exoten

Veilige verwerking van de plantenresten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks het
BVOR-nieuws in je inbox.

Teeltsubstraten

Naar meer compost in teeltsubstraten

Kies voor een cursus
bij de BVOR

Met onze cursussen
blijf je op de hoogte
van de actuele thema’s.