G.M. Damsteegt BV begunstiger BVOR

G.M. Damsteegt BV is opnieuw begunstiger geworden van de BVOR. Het verhuurbedrijf uit Oud-Alblas is reeds meer dan 25 jaar actief in de verhuur van materieel voor de grond-, weg- en waterbouw, ook richting recycling en zuigtechniek. Zo verhuurt het bedrijf machines voor de bewerking en verwerking van sloophout, compost en biomassa, bouw- en sloopafval, grondverwerking en grondreiniging.

Volgens Damsteegt vraagt de markt van heden vraagt om een andere aanpak. “Bedrijven investeren op het moment dat men 120 procent bezetting heeft voor een machine. Bij een niet optimale bezetting gaan bedrijven snel over op het inhuren van machines. Grote voordelen zijn: geen investering , geen onderhoud en op afroep staat de machine ter beschikking. Voor deze afroep is G.M. Damsteegt B.V. uit Oud-Alblas de juiste partner.”

De verhuurvloot van Damsteegt bestaat op dit moment uit langzaam- en sneldraaiende shredders, mobiele trommel-, ster-, spanwelle- en schudzeefinstallaties , stenenscheider, windshifter, shovels, mobiele- en rupsgraafmachines. Dit alles kan zowel met als zonder operator worden ingehuurd. Damsteegt heeft zelf transport en een technische dienst, zodat klanten volledig ontzorgt worden. Voor meer informatie kunt u ook de ‘complete’ verhuurgids opvragen.

G.M. Damsteegt BV heeft meer dan honderd medewerkers en circa 400 machines in de verhuur . Het bedrijf is voorzien van een VCA* certificaat, wat onder meer inhoudt dat alle machines voldoen aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen en daarvoor ook jaarlijks worden gekeurd door deskundige instanties. Het bedrijf is ook in het bezit van de CO2 Footprint ter ondersteuning van de Prestatieladder.

Voor meer informatie: G.M. Damsteegt B.V., Westeinde 46, 2969 BM Oud-Alblas, website: www.gmdamsteegt.nl, e-mailadres: info@gmdamsteegt.nl, tel. (0184) 69 27 67, contactpersoon: Maarten van Ettekoven, tel. 06-21 18 63 15

Erkende verwerkers invasieve exoten

Veilige verwerking van de plantenresten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks het
BVOR-nieuws in je inbox.

Teeltsubstraten

Naar meer compost in teeltsubstraten

Kies voor een cursus
bij de BVOR

Met onze cursussen
blijf je op de hoogte
van de actuele thema’s.