Branche Vereniging Organische Reststoffen

bvor

Vergaderseizoen BVOR start met drie nieuwe bestuursleden

Geplaatst op 23 september 2019

Het BVOR-bestuur heeft drie nieuwe bestuursleden verwelkomd, namelijk de heren Vincent Kok, Kees Vosse en Joris van de Vleuten. Vincent Kok is directeur operations bij Indaver; Kees Vosse is directeur/eigenaar van Vosse Groenrecycling in Amsterdam en Joris van der Vleuten is Commercieel directeur bij Den Ouden Groep.

De nieuwe bestuursleden vervangen John van Haeff en Wim Dijkshoorn. Van Haeff heeft de maximale bestuurstermijn gediend. Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering is hij bedankt voor zijn jarenlange inzet voor de branchevereniging. Dijkshoorn nam al eerder afscheid omdat hij niet langer werkzaam is in de sector.
Daarnaast heeft de BVOR het bestuur uitgebreid van zeven naar acht personen.

Voorzitter Philip Smits is blij met de komst van de nieuwe bestuursleden: “Het is fijn dat het bestuur weer op volledige sterkte aan de slag kan en eveneens een mooie afspiegeling vormt van het ledenbestand.”

Op de foto voor het Plus Ultragebouw op de campus van Wageningen waar de BVOR is gevestigd het voltallige bestuur. Vlnr: Wim Lexmond, Gerard Kuipers, Kees Vosse, Mark van Iersel, Vincent Kok, Philip Smits, Joris van de Vleuten, Michiel Zuidema

 

banners