Branche Vereniging Organische Reststoffen

bvor

Vermeer Benelux BV begunstiger BVOR

Geplaatst op 16 november 2020

Vermeer Benelux BV is vanaf heden officieel begunstiger van de BVOR. Hoewel Vermeer nogal Nederlands klinkt, is de fabriek in 1948 gesticht in de Verenigde Staten. Het familiebedrijf met inmiddels ruim 2.600 medewerkers is van oudsher puur klantgericht en biedt wereldwijd een zeer professionele organisatie: EQUIPPED TO DO MORE

Vermeer Benelux als dealer is al meer dan 15 jaar erg succesvol in de verkoop en service van onder meer horizontaal gestuurde boormachines en stobbenfrezen.

Naast deze en andere producten kent Vermeer ook een complete lijn professionele recyclingmachines. Dit assortiment machines omvat horizontale shredders, tubshredders, trommelzeven, houtversnipperaars, en compostomzetters. Veel modellen zijn zowel getrokken als zelfrijdend beschikbaar.

Vermeer Benelux telt zo’n 20 medewerkers. Deze zijn verdeeld over de vestigingen in Nederland en België. Beide vestigingen zijn voorzien van een eigen onderdelenmagazijn, werkplaats en een servicedienst met volledig uitgeruste servicewagens. Binnen de servicegerichte organisatie heeft het enthousiaste en ervaren team één absolute prioriteit: de tevredenheid van de klant.

Voor meer informatie:

Vermeer Benelux B.V.
Stanleyweg 16
4462 GN Goes
Tel. (0113) 22 41 41
www.vermeer-benelux.com

Contactpersoon: Pierrot Boekesteijn, Pierrot@vermeer-benelux.com

 

 

 

Lijst met complete overzicht begunstigers >

 

banners